Lang weekend Parijs solo of samen met Parijsje

Datum/Tijd
15/11/2018 - 17/03/2019
Hele dag


Kerst, oud & nieuw, een Valentijnsweekend… of er gewoon een lang weekend of paar dagen lekker tussenuit? Parijsje regelt uw reis en verblijf en stelt een programma samen, geheel afgestemd op uw wensen!

Wees er op tijd bij want vroegboekers genieten van het voordeligste tarief! 

Wilt u op een leuke plek in de stad verblijven, goede tips ontvangen, en u zelf veel tijd besparen? Het enige wat u hoeft te doen is contact met Parijsje op te nemen. Dit kan via het contactformulier op de site, via mail of telefonisch.

  • U geeft aan wanneer en hoe u wilt reizen; met de Thalys, bus of met eigen vervoer en hoeveel nachten u in Parijs wilt doorbrengen.
  • U geeft aan naar welk verblijf uw voorkeur uitgaat; een hostel, hotel of airbnb en wat u ongeveer wilt uitgeven aan het verblijf.
  • U geeft aan met hoeveel personen u reist en hoeveel en wat voor kamers u wenst.

Heeft u al wensen m.b.t. het programma? Laat dan Parijsje alvast uw tickets boeken, ook heeft Parijsje veel leuke tips; ‘van highlight tot hotspot’.

Indien gewenst neemt Parijsje persoonlijk contact met u op om details door te spreken voor een zo aangenaam mogelijk verblijf.

Parijsje

Indien gewenst kan Parijsje ook als gids fungeren of ter plekke een gids voor u regelen voor bepaalde programma-onderdelen.

Solo of samen met Parijsje; je eigen gang  gaan maar ook de optie om aan te sluiten bij een gezellige activiteit, lunch of diner!

Parijsje organiseert ook kleinschalige groepsreizen of side-programma’s tijdens een bezoek aan Parijs met uw bedrijf.

Niet uren lang achter de comptuter op zoek naar het leukste hotel en de leukste restaurantjes of dingen om te doen, maar een compleet reisprogramma op maat. Parijsje neemt u het werk uit handen en u bent verzekerd van een leuke tijd!

Op basis van uw wensen en de dienstverlening van Parijjse brengt Parijsje graag een offerte uit.

(De foto is genomen door Forever Yes Photography tijdens de Lente Reis met Parijsje, mei 2018)

Delen op