Parijs, samen of solo, gympen aan en gaan!

 

Solo maar niet alleen naar Parijs! Zin in Parijs maar liever niet alleen? Geen enkel probleem! Met Parijsje reis je solo maar in goed gezelschap. In Parijs kun je je eigen gang gaan en tegelijkertijd deelnemen aan het dag- en avondprogramma. Wil jij overdag  wandelen langs de Seine of een boek lezen in Le Jardin de Luxembourg of eindeloos in een museum rondhangen? Dat kan! Van Parijsje krijg je alle tips! Ga op pad; individueel of samen met Parijsje en je reisgenoten en ontdek de pareltjes die we met zorg hebben uitgezocht. Met Parijsje kun je, maar hoef je niet alleen te reizen want bij de groepsreizen reist Parijsje met u mee náár en ín Parijs.

Samen genieten! Niets is zo gezellig als samen tafelen! Parijsje reserveert voor de liefhebbers een mooie tafel in een van de gezellige Parijse restaurants of brasserieën! Zin in muziek of een show? Voor wie nog zin heeft genieten we daarna nog van ‘Les nuits Parisiennes’! Heb jij speciale wensen m.b.t. het eten, dan houden wij daar rekening mee. Wij kennen de adresjes!

Reis en verblijf  Met Parijsje kom je uitgerust met de Thalys aan in Parijs en verblijf je in een mooi *** hotel in het centrum van de stad.  Natuurlijk werken we ook op maat, dus wil jij ‘top of the bill’ in het mooiste en chiqueste hotel, dan regelen we dat, maar je kunt ook in een prima jeugdherberg bivakkeren en deelnemen aan de ‘low-budget-reis van Parijsje’.

Twijfel niet en doe het gewoon. Ontmoet nieuwe, leuke mensen met dezelfde vakantiewensen en maak er een mooie ervaring van. Gympen mee en gaan!

Binnen 5 stappen in hartje Parijs! Vul bij ‘Parijsreizen’ uw reiswensen in of neem direct contact met ons op via contact@parijsje.nl. U kunt ook een telefonische afspraak maken. Wij gaat voor u aan de slag!

 

Delen op